ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΚΑΡΕΟΚΤΟΝΙΕΣ – pagritia-apolimantiki.gr
  • Eμποδίzουμε την εξάπλωση ασθενειών.
  • Εμποδίσουμε την απώλεια τροφίμων.
  • Εμποδίζουμε καταστροφές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό (φαγωμένα καλώδια & σωληνώσεις)
  • Σας εξασφαλίζουμε υγιεινές συνθήκες εργασίας.
  • Διατηρούμε την καλή φήμη της εταιρίας σας μακριά από έντομα, ποντίκια κ.τ.λ.
  • Η εταιρεία μα είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 από την TUV Austria HELLAS.

Γνωρίστε το CIMEX ERADICATOR.

Μια νεα ατοξική μέθοδος καταπολέμησης κοριών , ακάρεων και μικροβίων, χωρίς χημικά, αλλά με χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού στους 180°C.
Με την εφαρμογή αυτή έχουμε μία οικολογική λύση στην εξάλειψη εντόμων όπως :κοριοί,ψύλλοι,κατσαριδάκια και άλλων μικροοργανισμών (ακάρεα,βακτηρίδια) καθώς επίσης και των αυγών αυτών με αποτελεσματικότητα 100%.
Ο υπέρθερμος ξηρός ατμός του Cimex Eradicator έχει αποδειχθεί μια καινοτόμα και αποτελεσματική λύση εξάλειψης τους .Η ροή του ατμού στους 180 °C είναι ικανή να εξοντώσει τα μικρόβια αλλά και τους  ενήλικους μικροοργανισμούς , τις προνύμφες αλλά και τα αυγά τους προκαλώντας τους θερμικό σοκ .

Απολυμάνσεις και υγιεινή χώρων

Κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπων υποφέρουν από τροφικές λοιμώξεις που είναι αποτέλεσμα της κατανάλωσης μολυσμένων ή δηλητηριασμένων τροφίμων. Στοιχεία που προέρχονται από διεθνείς έρευνες υποστηρίζουν ότι οι “τροφικές δηλητηριάσεις” αποτελούν ένα από σοβαρότερα προβλήματα της εποχής μας. Τα παράσιτα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες πηγές δηλητηριωδών οργανισμών.

Τα παράσιτα μπορούμε να τα χωρίσουμε σε δύο ομάδες :

1. Υγειονομικής σημασίας ή Μολυσματικά Παράσιτα : αυτά που δυνητικά μεταφέρουν κάποια μόλυνση.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν :

τα τρωκτικά, δηλ. ποντικοί και αρουραίοι
έντομα, όπως οι μύγες, οι σφήκες, οι κατσαρίδες κλπ.
τα πουλιά και τα κατοικίδια.
άκαρι

2. Οικονομικής σημασίας ή Καταστροφικά Παράσιτα : αυτά τα οποία τρέφονται με τις πρώτες ύλες ή τα προϊόντα, δηλαδή :
τα έντομα αποθηκών ή των πρώτων υλών, όπως οι ψείρες (σταριού και ρυζιού), τα σκαθάρια οι πεταλούδες,
τα τρωκτικά, ποντικοί και αρουραίοι κ.λ.π..
τα πουλιά
οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ζύμες.

Οι χώροι των τροφίμων πρέπει πάντα:

να διατηρούνται καθαροί και ασφαλείς από την είσοδο των παρασίτων από φυσικά ή άλλα ανοίγματα των κτιριακών εγκαταστάσεων ή από παράσιτα που μεταφέρονται με τις Α’ Ύλες, τα Υλικά Συσκευασίας και τα Επιστρεφόμενα Προϊόντα

να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα οι προβλεπόμενες εφαρμογές για  αποτελεσματικό έλεγχο των παρασίτων.