Τηλεφωνήστε τώρα!

Όλο το 24ωρο!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΩΝ

Απεντόμωση – Υποκαπνισμοί χώρων

Η αντιμετώπιση των ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων μπορεί να γίνει εκτός από την εφαρμογή σκευασμάτων, με τη χρήση εξελιγμένων συσκευών παγίδευσής τους με ειδικές κολλητικές επιφάνειες, καθώς επίσης με αεροκουρτίνες στα λειτουργικά ανοίγματα του υπό μελέτη χώρου.

Η Παγκρήτια Απολυμαντική μπορεί να μελετήσει τα ενδεδειγμένα σημεία εγκατάστασης στο χώρο σας και να σας τις προμηθεύσει.
Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του χώρου προβλέπεται και η χρήση ειδικών εντομοαπωθητικών με φυσική πυρεθρίνη.

Πρόγραμμα εφαρμογών σκευασμάτων:

1) Προτείνεται η χρήση εξελιγμένων σκευασμάτων τελευταίας γενιάς με ισχυρή παραμένουσα δράση, τεχνολογίας Microcells(μικροκάψουλες) τα οποία εξασφαλίζουν σταδιακή απελευθέρωση της δραστικής ουσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα:
– να μειώνετε η τυχόν επικινδυνότητα για όλα τα θερμόαιμα (άνθρωπος, κατοικίδια ζώα κ.λ.π.).
– να εξασφαλίζετε η μεταφορά της δραστικής ουσίας και μέσα στις εστίες αναπαραγωγής των εντόμων (φωλιές κ.λ.π.).
– τα δυο παραπάνω συμβάλλουν στην εξόντωση όλων των βλαβερών εντόμων κατά μεγαλύτερο ποσοστό μέσα στις εστίες τους μειώνοντας έτσι το τυχόν αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί.

2) H κάλυψη θα γίνεται περιφερειακά και εξωτερικά των χώρων εγκατάστασης του συστήματος.

3) Η εταιρεία μπορεί ακόμα να σας καλύψει, με ένα ειδικό σύστημα ( FOGGING) που αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο επέμβασης, με σκευάσματα Υγειονομικής σημασίας και η αποτελεσματικότητά του έγκειται στην υψηλή τεχνολογία δημιουργίας δραστικού νέφους για ολοκληρωτικό έλεγχο, εισχωρώντας και στα πιο δύσκολα σημεία.

Scroll to Top