ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η Άμεση Ανταπόκριση, οι Ολοκληρωμένες Λύσεις, η Μεθοδολογία, η Εκπαίδευση του Προσωπικού, τα Νέας Γενιάς Φάρμακα, ο Σύγχρονος Εξοπλισμός, συνθέτουν το οργανωμένο δίκτυο της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ έχουμε στη διάθεση μας εξειδικευμένα συνεργεία με άρτια καταρτισμένους, έμπειρους τεχνικούς-απολυμαντές.

Ιστορικό εταιρείας

istoriko200x130

Η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πείρα πολλών ετών στο χώρο.
Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Φιλοσοφία - Όραμα

photo-1416339684178-3a239570f315

Φιλοσοφία μας είναι ότι, ”η ποιότητα είναι αυτή που κάνει τόσο τα προϊόντα, όσο και τις επιχειρήσεις να διαφέρουν μεταξύ τους…”
Όραμά μας είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής μέσω υπηρεσιών που εγγυώνται ένα υγιεινό επαγγελματικό ή οικιακό περιβάλλον, απαλλαγμένο από παράσιτα και κάθε υγειονομικό κίνδυνο.

Εξειδίκευση

exidikefsi200x130

Η Παγκρήτια απολυμαντική εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εντομοκτονίας, μυοκτονίας, απολύμανσης, συστήματα HACCP ISO σε σπίτια, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις τροφίμων.

Εγγύηση

eggiisi_200x130

Από το ξεκίνημα μας στις αρχές του 1990 και μέχρι σήμερα, δίνουμε προτεραιότητα στη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, με εγγύηση για τα αποτελέσματα.

Παράλληλα η εξωστρέφεια της εταιρίας, μας έδωσε τη δυνατότητα να παρέχομε στους πελάτες μας οικονομικές λύσεις, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχομε.

Χατζηνικολάου Σοφία

Χατζηνικολάου Σοφία

Υπεύθυνη γραμματείας