Τηλεφωνήστε τώρα!

Όλο το 24ωρο!

ΕΡΠΕΤΑ

Περιγραφή

Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες είδη ερπετών τα οποία δενέχουν δηλητήριο αλλά μπορεί να προκαλέσουν τρόμο και να σπείρουν πανικό. Υπάρχουν βέβαια και δηλητηριώδη ερπετά τα φίδια που βρίσκονται στην ελληνική ύπαιθρο και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Πέντε από αυτά τα είδη συναντάμε στην Ελλάδα, τη γνωστή οικογένεια των εχιδνών (κοινώς οχιές,Viperidae).
Η έχιδνα (οχιά ,Vipera ή Pelias) είναι ένα απο τα σημαντικότερα είδη αυτής της οικογένειας, ζεί σε πεδινά και ορεινά μέρη, μέσα σε ρωγμές, κοιλώματα, σε θάμνους , χόρτα κτλ. Πολλές φορές εκτίθεται στον ήλιο, και το χειμώνα πέφτει σε χειμερία νάρκη. Χαρακτηριστικό της οχιάς είναι το τεραγωνικό και πλατύ κεφάλι που παρουσιάζει μια σκούρα απόχρωση σαν το γράμμα Χ. Η οχιά είναι νυκτόβιο ερπετό και η τροφή της είναι κυρίως ποντίκια, αρουραίοι, σαύρες και βατράχια.
Τα φίδια επιτίθενται στους ανθρώπους μόνον όταν βρίσκονται σε άμυνα και νοιώσουν τον κίνδυνο της απειλής.
Σκοπός μας λοιπόν είναι να απομακρύνουμε τα ερπετά (φίδια) απο τό χώρο σας με την χρήση διαφόρων απωθητικών ουσιών φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο ( άοσμα και ατοξικά).

Τα προϊόντα απώθησης ερπετών που χρησιμοποιούμε είναι σε μορφή κόκκου, σκόνης, ή σε υγρή μορφή για ψεκασμό, που σκοπό έχουν να απομακρύνουν τα ερπετά μακρυά απο τον προστατευόμενο χώρο που έγινε η εφαρμογή.

Scroll to Top