ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η Άμεση Ανταπόκριση, οι Ολοκληρωμένες Λύσεις, η Μεθοδολογία, η Εκπαίδευση του Προσωπικού, τα Νέας Γενιάς Φάρμακα, ο Σύγχρονος Εξοπλισμός, συνθέτουν το οργανωμένο δίκτυο της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ έχουμε στη διάθεση μας εξειδικευμένα συνεργεία με άρτια καταρτισμένους, έμπειρους τεχνικούς-απολυμαντές.

Ιστορικό εταιρείας

istoriko200x130

Η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πείρα πολλών ετών στο χώρο.
Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Φιλοσοφία - Όραμα

photo-1416339684178-3a239570f315

Φιλοσοφία μας είναι ότι, ”η ποιότητα είναι αυτή που κάνει τόσο τα προϊόντα, όσο και τις επιχειρήσεις να διαφέρουν μεταξύ τους…”
Όραμά μας είναι η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής μέσω υπηρεσιών που εγγυώνται ένα υγιεινό επαγγελματικό ή οικιακό περιβάλλον, απαλλαγμένο από παράσιτα και κάθε υγειονομικό κίνδυνο.

Εξειδίκευση

exidikefsi200x130

Η Παγκρήτια απολυμαντική εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εντομοκτονίας, μυοκτονίας, απολύμανσης, συστήματα HACCP ISO σε σπίτια, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις τροφίμων.

Εγγύηση

eggiisi_200x130

Από το ξεκίνημα μας στις αρχές του 1990 και μέχρι σήμερα, δίνουμε προτεραιότητα στη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, με εγγύηση για τα αποτελέσματα.

Παράλληλα η εξωστρέφεια της εταιρίας, μας έδωσε τη δυνατότητα να παρέχομε στους πελάτες μας οικονομικές λύσεις, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχομε.

Κουκάκης Δημήτρης

Κουκάκης Δημήτρης

Εφαρμοστής Τεχν.Απολύμανσης

Χατζηνικολάου Σοφία

Χατζηνικολάου Σοφία

Υπεύθυνη γραμματείας